• Română
    • Русский
    • English

FAQ

1. Vreau să încerc! Cum mă pot înregistra la cursă?

Excelent! Te poți înregistra și achita participarea la cursă pe pagina oficială a evenimentului glodiator.md sau în biroul companiei Simpals (strada Calea Orheiului, 28/1. Etajul 2).

 

2. Există restricții? Cine poate participa la această competiție?

Există o singură restricție - limita de vârstă.  Au voie să concureze doar participanții care au împlinit 18 ani! Nu cerem certificate medicale și nu verificăm nivelul tău de pregătire fizică. Dacă vrei să participi, va trebui să semnezi Declarația Participantului prin care îți vei asuma responsabilitatea de a te pregăti de sine stătător pentru cursă. 

 

3. Ce fac în cazul în care îmi doresc să particip, dar voi împlini 18 ani abia peste câteva luni? 

Hmm, ok, poți intra în cursă. Dar numai tu, bine? 

 

4. În ce constă acest eveniment?

Glodiator este o competiție de-a lungul al cărei traseu participanții sunt întâmpinați de diferite obstacole. Numărul și tipul obstacolelor nu pot fi dezvăluite înainte de ziua evenimentului, cert este că noroiul va fi ”protagonistul” întregii curse. 

 

5. Există limite de timp pentru cursă?

Limita de timp pentru cursă este de 2 ore.

 

6. Pot participa alături de un prieten?

Desigur! Traseul poate fi depășit atât individual, cât și într-o echipă de 4 persoane. Găsește încă trei ”nebuni” ca tine și înregistrați-vă în calitate de echipă. Unde-s mulți, puterea crește, iar prietenul la nevoie se cunoaște! 

Apropo, chiar dacă alegi să intri în cursă singur, să știi că și ”individualii” se ajută reciproc. 

 

7. Numărul participanților este limitat?

Da, numărul limită de participanți la cursa individuală este de 150 de persoane, iar la cursa în echipă - 50 de echipe. Așadar, există suficient noroi cât s-ajungă pentru 350 de participanți. 


8. Cât costă participarea la cursa „Glodiator Mud Race”?

Prețul participării la cursă îl găsești aici glodiator.md/ro/register


9. Bine, dar ce fel de obstacole vor fi pe traseu?

Asta nu-ți putem spune… Cert este că trebuie să fii pregătit să te tăvălești în noroi, să sari peste gropi și să te cațări pe mormane uriașe de pământ. Va fi distractiv, garantăm c-o să-ți placă. 


10. Și dacă nu voi putea depăși vreun obstacol?

Vei avea la dispoziție doar o încercare pentru fiecare obstacol. Dacă din diferite motive nu-l vei putea depăși (ai căzut, ai alunecat, nu ai făcut gimnastică în fiecare zi, ai obosit, te-ai prefăcut că l-ai depășit etc.), vei primi o „pedeapsă“ - „BURPEE”, pentru fete - 15, iar pentru băieți - 20. Voluntarii care te vor aștepta la fiecare obstacol vor avea grijă de depășirea obstacolelor. În cazul unei încercări nereușite sau înșelăciuni, voluntarul îți va număra cu voce tare exercițiul. Glodiator Mud Race este o cursă pentru gladiatori! Totul este cinstit și sever.


11. Dacă nu vreau să trec printr-un obstacol? Cum veți verifica dacă l-am trecut sau nu?

Te vom depista cu ajutorul IP-ului! Glumim. Voluntarii vor anunța organizatorilor numărul tău de participare și vei fi descalificat. Acum nu glumim.


12. Participanții vor primi băuturi sau mâncare în timpul cursei?

Apă - da. Mâncare - nu (pentru că vei avea mâinile murdare :D). Mâncarea te va aștepta la final.

 

13. Pot să devin voluntar la cursa „Glodiator Mud Race”?

Da. Echipa noastră primește cu brațele deschise oameni responsabili care sunt gata să vadă „organizația din interior", să preia o parte din sarcini și să le pună conștiincios în aplicare. De aceea, dacă dorești să încerci funcția de „supraveghetor" asupra participanților sau să ajuți la hrănirea participanților epuizați și flămânzi, înscrie-te în echipa de voluntari.

Te poți înscrie la numărul: +373 76076999 - Alina.

 

14. Am întâlnit dificultăți pe site-ul dvs. în timpul înregistrării la cursă.

Nu te panica! Pentru început, deschide pagina web în alt browser și asigură-te că funcția cookies este activată. Dacă problema nu dispare, contactează-ne la event@sporter.md. Vom soluționa orice nelămurire în câteva minute! Iar dacă nu… atunci probabil chiar și Universul este împotriva participării tale.

 

15. Pot schimba informațiile personale?

Da, putem modifica datele din formularul de înregistrare. Scrie-ne la event@sporter.md sau apelează la:

tel: +373 79 996 985 – Olga;

tel: +373 78 151 999 – Alexandra;

 

16. Încă nu m-am hotărât și / sau nu am găsit echipa. Care este termenul limită pentru înscrierea la cursă? Și cum pot să știu dacă încă mai sunt locuri?

Ultima zi în care te poți înregistra și achita participarea la cursă este 18 iulie august. Nu uita că înregistrarea neachitată nu este valabilă.

 

17. Când îmi pot lua pachetul de start?

Pachetul de start poate fi luat sâmbătă, 17 iulie, de la biroul companiei Simpals, între orele 12:00 și 18:00. Pachetul include un cip, un număr personal atașat de o bandă pentru cap, un rucsac și un tricou.

În ziua evenimentului, pe 18 iulie, doar participanții din alte regiuni își vor putea lua pachetele de start. Trebuie să ai obligatoriu un document care să confirme identitatea ta.


18. Nu am putut participa la Cursa „Glodiator Mud Race”. Pot să-mi iau banii înapoi?

Din păcate, nu este posibil. Taxa de participare nu se înapoiază participantului. Dacă înregistrarea este deja achitată dar nu poți participa, o poți da altui participant, după ce ne-ai informat despre asta prin intermediul event@sporter.md.

 

19. În ce să mă îmbrac la cursă?

Îmbracă-te în ceva comod, așa încât să poți alerga, cățăra și târî cu ușurință. 

Apropo, alege un echipament pe care te lasă inima să-l tăvălești prin noroi sau să-l rupi. Nu de alta, dar s-ar putea să nu-l mai poți ”salva” după finalizarea cursei. 

 

20. La ce oră trebuie să ajung în ziua cursei și ce trebuie să am cu mine?

Îți recomandăm să ajungi cu o oră sau două înainte de începerea competiției. La cursă trebuie să ai un document care să confirme identitatea ta. De asemenea, îți recomandăm să iei cu tine un prosop și o pungă pentru hainele murdare.

 

21. Dar dacă în ziua evenimentului va fi vreme rea?

Cu cât vremea va fi mai rea, cu atât cursa va fi mai interesantă! Dacă te vei trezi dimineața și vei vedea că plouă, ninge, bate vântul, soarele arde, e foarte frig sau suntem atacați de extratereștri, să știi - cursa va avea loc!


22. Îmi fac griji pentru securitatea mea. Va fi o ambulanță în preajmă?

În timpul cursei, ambulanța va fi la datorie. De asemenea, de-a lungul traseului participanții vor fi supravegheați și de către voluntari: ei vor cere ajutor dacă cineva va avea nevoie. De asemenea, dacă în timpul cursei vei da peste cineva care are nevoie de ajutor medical, anunță-l pe cel mai apropiat voluntar și el, la rândul său, va solicita ajutor profesioniștilor. PS: Pentru orice eventualitate, să știi că pe lângă traseu crește multă pătlagină. :)

 

23. Sunt din alt oraș. Cum pot să-mi iau pachetul de start?

Dacă ești din alt oraș, îți poți lua pachetul de start chiar în ziua evenimentului - 18 iulie . De aceea, ar fi bine să ajungi la eveniment mai devreme. 


În Zona de Înregistrare trebuie să prezinți un act de identitate și să completezi Declarația Participantului;

  • Completează Declarația Participantului și primește cadou pachetul de start; :)

Nu uita, numărul participantului este plasat pe o bandă elastică pentru cap. Fixeaz-o așa încât numărul să nimerească în față.

  • Lasă-ți lucrurile personale în Camera de Păstrare.

24. Care vor fi recompensele pentru participanții care au înregistrat cele mai bune rezultate?

Vor fi premiați trei bărbați și trei femei care au avut cele mai bune rezultate la competiție. Întrucât echipele nu sunt divizate în funcție de sex (echipe masculine, feminine și mixte), vom recompensa primele trei echipe care vor ajunge la linia de finiș.

 

25. Unde pot găsi rezultatele și fotografiile de după cursă?

Vom anunța rezultatele și vom publica fotografiile în câteva zile după cursă. Caută-le pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook.

 

Nu uita, glodiatorule, regulamentul nu este un obstacol: nu îl poți ocoli, nu poți trece peste el și nu poți aluneca pe lângă. Trebuie să cunoști și să respecți regulile! În caz contrar, vei fi descalificat. Succes!

 

Înainte, Glodiator!