• Română
    • Русский
    • English

#diez intră în cursa cu obstacole - Glodiator MUD RACE 2019

Redacția #diez are o echipă nonconformistă, liberă și deschisă spre ideile inedite, distractive și care îi provoacă pe oameni să se dezvolte, să crească și în același timp să petreacă timpul frumos. Iată de ce, portalul de știri a devenit partener media pentru încă un eveniment super-distractiv - Glodiator MUD RACE! 

#diez — știri pentru tineri

Reporterii diez.md dau dovadă de responsabilitate și profesionalism. Aceștia reflectă evenimente atât din țară cât și de peste hotare și prezintă cititorilor informațiile în mod corect, echidistant și independent.

În fiecare zi, echipa #diez învață, se dezvoltă și tinde să devină din ce în ce mai bună. Fiecare membru al ”familiei” #diez își dorește ca oamenii din jur să fie mai deschiși, activi, liberi, mobili, toleranți, responsabili, independenți, puternici, implicați și productivi. Cititorii portalului sunt oamenii conștiincioși, cu spirit civic dezvoltat, pentru care, în opinia #diez, nu există nimic „imposibil" și care sunt în continuă căutare de oportunități și informații interesante care să-i ajute să schimbe lumea. 

Glodiator Mud Race 2019 se află la cea de-a doua ediție și se va desfășura pe 4 august. Cursa are un traseu de 5 km, de-a lungul căruia vor fi pregătite obstacole: de la sârmă ghimpată, noroi și ziduri din anvelope, până la mormane de pământ și furtunuri  cu apă. Participanții pot intra în cursă atât de sine stătător, cât și în echipe de 4 persoane.  

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra accesați site-ul oficial al evenimentului: https://glodiator.md/ro/register