• Română
    • Русский
    • English

„Novoe Radio” — partenerul media al cursei „Glodiator Mud Race 2019”

Postul de radio „Poli Disc – Novoe Radio” este un susținător constant al evenimentelor sportive, organizate de Sporter. De data aceasta, „Novoe Radio” va evolua în calitate de partener media al celei de-a doua curse de alergare în noroi „Glodiator Mud Race 2019”, care va avea loc pe 4 august, pe traseul moto „Schinoasa”. 

„Poli Disc – Novoe Radio” reprezintă atât cea mai bună muzică, cât și comunicate de presă, care permit radioascultătorilor să fie la curent cu toate evenimentele din țară și din străinătate. Din emisiunea „Новое приглашает", ascultătorii află despre cele mai interesante evenimente din viața culturală a țării. 

„Poli Disc – Novoe Radio” cuprinde emisiuni radio tradiționale cu dedicații muzicale și concursuri cu premii și cadouri. În plus, undele radioului mai transmit și show-ul matinal popular – „StarПерцы".

Postul de radio „Poli Disc – Novoe Radio” poate fi ascultat din orice colț al lumii. Pentru a face acest lucru, este suficient să accesați site-ul oficial al postului de radio - newradio.md.

De asemenea, „Poli Disc – Novoe Radio” este disponibil în diferite regiuni ale Moldovei. Chișinăul și regiunile centrale pot prinde unda radio 103,7 FM. Raioanele din partea de nord a țării: Bălți - 106.2 FM, Edineț - 105.4 FM. Cele din partea de sud: Vulcănești - 102,7 FM, Căușeni, Tiraspol, Bender - 103,0 FM. 

Reamintim, cursa de alergare în noroi „Glodiator Mud Race 2019” va avea loc pe 4 august 2019 pe traseul moto „Schinoasa”. Competiția este deschisă. La aceasta pot participa atât cetățenii Republicii Moldova, cât și oaspeții din străinătate. Participanții urmează să depășească o distanță de 5 km prin noroi, șanțuri, sârmă ghimpată și alte obstacole. La cursă, puteți participa individual sau în echipă. De asemenea, în cadrul competiției, pentru prima dată în Moldova, va avea loc cursa de alergare în noroi pentru copii „Kids Glodiator Mud Race”, pe o distanță de 600 de metri.

Pentru a vă înregistra și a afla toate detaliile despre cursa în noroi, accesați site-ul oficial al evenimentului - glodiator.md.