• Română
    • Русский
    • English

„OM” — partenerul oficial „Glodiator Mud Race 2019”

Marca comercială „OM” este partenerul oficial al celei de-a doua curse de alergare în noroi „Glodiator Mud Race 2019”, care va avea loc pe 4 august 2019 pe traseul moto „Schinoasa”.  

„OM” – apa celor mai activi. Activitatea fizică poate fi de mai multe feluri: antrenamente la sală, alergare, dans sau yoga. Principalul lucru este să puteți merge la antrenamente cu plăcere și să nu uitați să beți apă, deoarece ea nu permite ca temperatura corpului să depășească norma și facilitează activitatea inimii.

Compoziția și gustul

Apa potabilă „OM" are un conținut optim de minerale pentru practicarea sportului, consumul zilnic și menținerea echilibrată a tuturor proceselor vitale. Plus la aceasta, are un gust ușor echilibrat.

Originea 

Apa „OM” își are originea în izvoarele naturale dintr-o zonă ecologică din nordul Moldovei.

Tehnologiile 

Toate procesele de producere a apei „OM” sunt automatizate, iar factorul uman este exclus. Linia de producție este dotată cu echipamentul robotizat al mărcii germane „Krones AG”, cel mai popular producător de echipamente de îmbuteliere din lume.

Echipamentul umflă sticlele, le umple cu apă, le răsucești capacul și le lipește eticheta. Producția corespunde standardului internațional de siguranță alimentară SGS FSSC 22000, care garantează faptul că apa „OM” este de înaltă calitate.

Controlul calității

Procesul de producție este efectuat de către două laboratoare: microbiologic și biochimic, care verifică calitatea apei în toate stadiile sale de producție: de la extracția din izvorul subteran până la îmbuteliere. Laboratoarele sunt certificate conform standardelor internaționale ISO 17025.

Proiecte

Marca comercială „OM” are cinci proiecte: site-ul despre atitudinea conștientă față de sănătate www.omactiv.md și canalul de YouTube „OMactiv”, postul de radio cu muzică energică pentru antrenamente „Cardio Radio”, cel mai grandios festival din Europa de Est „No Rest OM Fest” și festivalul alimentației sănătoase „Cheat Meal Fest”.

Site-ul și canalul de YouTube au fost create pentru ca orice doritor să poată găsi răspunsuri la întrebările legate de un stil de viață sănătos. Conținutul pentru „OMactiv” este scris de către unii dintre cei mai buni experți în fitness, nutriție, cosmetologie, psihologie, etc.

Echipa „OM” vă reamintește: „Găsiți disciplina sportivă care vă atrage, deoarece doar practicând sportul preferat, nu va trebui să căutați surse de motivație. Și nu uitați să beți apă în timpul antrenamentelor”. 

Reamintim, cursa „Glodiator Mud Race 2019” va avea loc pe 4 august 2019 pe traseul moto „Schinoasa”. Competiția este deschisă. La aceasta pot participa atât cetățenii Republicii Moldova, cât și oaspeții din străinătate. Participanții urmează să depășească o distanță de 5 km prin noroi, șanțuri, sârmă ghimpată și alte obstacole. La cursă, puteți participa individual sau în echipă. De asemenea, în cadrul competiției, pentru prima dată în Moldova, va avea loc cursa de alergare în noroi pentru copii „Kids Glodiator Mud Race”, pe o distanță de 600 de metri.

Pentru a vă înregistra și a afla toate detaliile despre cursa în noroi, accesați site-ul oficial al evenimentului - glodiator.md.