• Română
    • Русский
    • English

A avut loc primul antrenament de pregătire pentru Glodiator Mud Race 2018

Duminică, 22 iulie, în parcul Valea Morilor a avut loc primul antrenament de pregătire a participanților pentru cursa cu noroi, Glodiator Mud Race 2018. La pregătire au venit ... participanți, dornici să-și încerce puterile și să obțină sfaturi importante de la un antrenor experimentat. Antrenamentul s-a desfășurat sub conducerea lui Boris Bodnari, instructor de crossfit de la clubul Amatika.

Prima etapă de pregătire a fost încălzirea și o scurtă alergare pe teren accidentat. După aceea, participanții au trecut la exerciții de forță. Antrenorul Boris Bodnari a dat răspunsuri la întrebări și sfaturi, care le vor fi utile participanților la Glodiator Mud Race 2018.

Vă reamintim că organizatorii cursei cu noroi își rezervă dreptul de a nu divulga informații complete despre obstacolele pe care trebuie să le treacă participanții. Cu toate acestea, o astfel de competiție complexă necesită o pregătire specială. În țara noastră nu au mai fost anterior organizate evenimente de acest gen. Participanții la concurs, care au fost prezenți la antrenament, se vor simți mai încrezători în timpul cursei și vor putea evita greșelile și traumele.

Glodiator Mud Race va avea loc la 5 august 2018, pe traseul moto de la Schinoasa. Campionatul este unul deschis, la care pot participa atât cetățeni moldoveni, cât și străini. Cei care doresc să participe la prima cursă cu noroi trebuie să se înregistreze pe site-ul glodiator.md. Înscrierea este deja deschisă, iar numărul de participanți este limitat, de aceea grăbiți-vă să vă înscrieți la cursă.


Galerie Foto