• Română
    • Русский
    • English

BMW xDrive a devenit partener al cursei cu obstacole Glodiator MUD RACE 2019

Pentru că nu ratează niciun eveniment care presupune adrenalina, provocările extreme și viteza,  BMW xDrive a devenit  partener al cursei cu obstacole Glodiator MUD RACE 2019. 

Cu sistemul BMW xDrive de tracţiune integrală, fiecare punte utilizează maximum de tracţiune. Automobilul tău BMW îţi oferă astfel stabilitate când accelerezi la ieşirea din viraje. Dacă este nevoie de mai multă putere, mai ales în condiţii de rulare dificile, sistemul de Control dinamic al stabilităţii (DSC) intră în acţiune. Pe lângă tracţiune îmbunătăţită, sistemul recunoaşte primele semne de supravirare şi de subvirare. Într-o zecime de secundă, acest sistem distribuie 100% din puterea motorului către puntea faţă sau spate prin intermediul transmisiei şi al unui ambreiaj multi-disc controlat electronic, înainte de a reveni la distribuţia în raport obişnuit de 40:60.

Prin această tehnologie, BMW oferă un sistem de tracţiune integrală care îți oferă toate beneficiile tracţiunii spate: manevrare precisă, virare excepţională şi diferenţiere clară între motor şi direcţie.

Glodiator Mud Race 2019 se află la cea de-a doua ediție și se va desfășura pe 4 august. Cursa are un traseu de 5 km, de-a lungul căruia participanții vor fi întâmpinați de diferite obstacole: de la sârmă ghimpată, noroi și ziduri din anvelope, până la mormane de pământ și furtunuri  cu apă. Glodiatorii pot intra în cursă atât de sine stătător, cât și în echipe de 4 persoane.  

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra accesați site-ul oficial al evenimentului: https://glodiator.md/ro/register.