• Română
    • Русский
    • English

BURPEE — pedeapsa pentru Glodiatorii care nu au depășit un obstacol

Până la cea mai demențială cursă a anului - „Glodiator Mud Race 2019” și până la cele mai extreme obstacolele și încercări în noroi a rămas foarte puțin timp! Bineînțeles, nu vom dezvălui toate secretele traseului, dar putem spune un lucru - obstacolele cursei de alergare vor putea fi depășite doar de cei mai abili și rezistenți gladiatori. Însă, chiar dacă participantul nu a reușit să facă față unui anumit obstacol, nu trebuie să se îngrijoreze, deoarece pedeapsa BURPEE îi va oferi șansa să ajungă la linia de finiș și să finalizeze cursa!

BURPEE în detaliu

Pentru depășirea fiecărui obstacol, participantul are la dispoziție doar o încercare. Dacă nu a reușit să-l treacă din prima, urmează să efectueze BURPEE - un exercițiu fizic, care pune în mișcare câteva grupuri musculare simultan. Pentru fete - 15 ori, iar pentru băieți - 20 de ori. Această pedeapsă va fi egală cu depășirea unui obstacol.  

Pedeapsa este dură, dar cinstită! Nimeni nu a promis că va fi ușor!  

Iar celor care încă nu s-au înregistrat la eveniment le reamintim că cea de-a doua cursă de alergare în noroi „Glodiator Mud Race” va avea loc pe 4 august, pe traseul moto „Schinoasa”. La cursă puteți participa individual sau în echipă. De asemenea, în cadrul competiției, în premieră pentru Republica Moldova, se va desfășura cursa de alergare în noroi pentru copii „Kids Glodiator Mud Race”, pe o distanță de 600 de metri.