• Română
    • Русский
    • English

Clubul sportiv „Amatika” - partenerul cursei „Glodiator Mud Race„

Clubul sportiv „Amatika” este partenerul cursei cu obstacole în noroi „Glodiator Mud Race", care se va desfășura în data de 5 august 2018 pe traseul moto „Schinoasa”. Antrenorul experimentat al clubului „Amatika” va organiza o încălzire înainte de startul cursei.

Clubul „Amatika” este o idee concepută cu mult timp în urmă, care a devenit realitate și care privește lucrurile dintr-o altă perspectivă în ceea ce privește calitățile și posibilitățile corpului uman. Un lucru cert este, că atunci când o persoană se antrenează, își întărește nu doar fizicul, ci și spiritul, își dezvoltă autodisciplina și organizarea personală. Conceptul unic al orașului este că disciplinele de lupte sunt adunate împreună în cea mai bună sală (Cross fit). Clubul a adunat pe cei mai buni profesioniști din domeniu care nu necesită prezentare.

Clubul „Amatika” continuă să caute noi antrenori pentru colaborare, învață singuri și îi învață și pe alții, astfel acumulând cunoștințe noi, mărindu-și eficacitatea și lărgindu-și serviciile prestate. Echipamentul folosit în sală corespunde totalmente cu toate obiectivele standarde. Aici fiecare poate avea parte de ajutor pentru a-și găsi stilul potrivit de antrenament, pentru că rezultatele vin doar dacă faci ceea ce-ți place.

„Amatika” propune să renunțăm la un antrenament obișnuit și banal, să ne schimbăm modelul obișnuit de antrenamente, să ne provocăm pe noi înșine și să ne învățăm să ne controlăm corpul mai simplu și cu mai multă bucurie. Noi creștem atunci, când trecem obstacole!

Reamintim că cursa cu obstacole se va desfășura în premieră pentru Republica Moldova, în data de 5 august. Doritorii de a participa la cursa „Glodiator Mud Race” pot afla mai multe detalii despre eveniment și se pot înregistra pe site-ul oficial al evenimentului - glodiator.md.