• Română
    • Русский
    • English

Compania Exterior se pregătește pentru Glodiator Mud Race 2018!

Pe 5 august 2018 pe traseul moto Schinoasa va avea loc competiția cu obstacole în noroi - Glodiator Mud Race! Un astfel de eveniment se desfășoară pentru prima dată în Republica Moldova! 

Pentru a putea face față probelor dificile din cursă, compania Exterior a participat la un antrenament corporativ de pregătire. 

Miercuri, 1 august, la clubul Amatika sub supravegherea și la îndrumările antrenorului de crossfit, Boris Bodnari, echipa Exterior a avut ocazia să-și evalueze pregătirea fizică și să-și adune forțele pentru provocările care urmează. După antrenament, instructorul a răspuns la toate întrebările participanților și le-a oferit recomandări care să-i ajute să iasă învingători din cea mai nebună cursă cu noroi! 

Organizația sportivă Sporter își rezervă dreptul de a nu divulga informații despre probele care îi așteaptă pe participanții la cursă, cu toate astea, oricine dorește să depășească obstacolele, ar trebui să se pregătească înainte.

”Exterior” reprezintă cel mai larg asortiment de echipamente pentru sisteme de securitate de la cei mai importanți producători mondiali. Principalele domenii de activitate ale companiei sunt vânzarea și instalarea sistemelor de securitate: alarme de incendiu, sisteme de monitorizare video, sisteme de control al accesului, interfoane și dispozitive de comunicare.

Cursa cu noroi Glodiator Mud Race va avea loc pe 5 august 2018 pe traseul moto Schinoasa și reprezintă o competiție deschisă la care pot participa atât cetățeni moldoveni, cât și vizitatori din țări străine.

Cei care doresc să participe la cea mai murdară cursă cu obstacole, trebuie să se înregistreze pe site-ul glodiator.md.

Numărul de locuri este limitat!


Galerie Foto