• Română
    • Русский
    • English

Dmitri Voloșin, speaker la festivalul “No Rest OM Fest 2018”

Sâmbătă, 19 mai, a avut loc festivalul anual de fitness din Moldova “No Rest OM Fest 2018”. Evenimentul s-a desfășurat pe teritoriul Moldexpo, unde s-au reunit amatorii sportului și adepții unui stil de viață sănătos. Cei prezenți nu doar au participat la antrenamente, ci și au ascultat poveștile de succes și sfaturile sportivilor experimentați. Și-a spus povestea și Dmitri Voloșin, Maestru al sportului în freediving, ultramaratonist, Ironman, președinte al organizației publice sportive Sporter.


Dmitri și-a ținut discursul în zona "Lectorium” în fața unui public numeros. Dânsul a vorbit despre cum a reușit să participe la cel mai rece maraton de pe planetă și să ocupe locul doi. În timp ce-și spunea povestea, sportivul a demonstrat fotografii și videoclipuri de la North Pole Marathon – unul dintre maratonurile cele mai complicate, atât pentru organizatori, cât și pentru participanți. Dificultatea constă în faptul că evenimentul sportiv se desfășoară în zona Polului Nord în lagărul de gheață "Barneo", care se află pe un platou de gheață. Potrivit lui Dmitri, cursa a fost un test foarte dificil pentru el, dar totuși, a reușit să-și îndeplinească visul și să ajungă la finiș.


Publicul a pus multe întrebări speakerului, care, la rândul său, le-a împărtășit sfaturi apropo de participarea la North Pole Marathon și de faptul cum să obții o reușită maximă într-o disciplină de atletism deloc ușoară.  


Dmitri are în palmares peste 50 de competiții sportive de diferite tipuri: Comrades, Marathon Des Sables, North Pole Marathon, Ironman, OtillO, Strait of Gibraltar, OceanMan. De asemeni, Dmitri a participat la competiția Tough Guy, a urcat pe Мont Blanc și Elbrus.


Galerie Foto