• Română
    • Русский
    • English

”Glodiator Mud Race” - cursă cu obstacole plină de noroi

Ești convins de rezistența ta fizică, ai o ambiție de fier dar încă n-ai dat peste o provocare care să-ți ”zguduie” cu adevărat toate simțurile? E timpul să-ți testezi forțele într-o cursă absolut nebună! Pe 5 august 2018, pe traseul moto ”Schinoasa”, pentru prima dată în Republica Moldova se va desfășura ”Glodiator Mud Race”! 

La ce să te aștepți? Competiție aprigă, probe dintre cele mai distractive, obstacole care să-ți pună la încercare vitejia și tot felul de piedici-surpriză ce-ți vor stimula tăria de caracter! Toate pe un traseu de 5 km plin de noroi! Da, da, ai înțeles bine! Va fi o cursă scăldată-n muult glod! 

Accepți provocarea? Atunci iată aici câteva sfaturi pe care ar trebui să le urmezi dacă vrei să intri în cursă: 

1. Alege echipamentul potrivit! 

Ce înseamnă ”potrivit”? Lasă orice accesoriu acasă, strânge-ți părul și îmbracă-te confortabil (Pentru mai multă distracție, ia ceva alb!) 

P.S.: Ar fi bine să înlocuiești adidașii preferați cu unii mai vechi dacă nu vrei să fie ultima dată când îi porți! 

2. Fii ochi și urechi la instrucțiuni! 

Supune-te regulilor, altfel va trebui s-o iei de la capăt din nou și din nou! Organizatorii și voluntarii îți vor explica pe îndelete ce ai de făcut, concentrează-ți atenția la indicațiile acestora! 

3. Hidratează-te!

Într-o astfel de cursă, apa îți va fi cel mai bun prieten! Nu ezita să-ți încarci bateriile la punctele de hidratare care vor fi instalate de-a lungul traseului.

4. Ia-ți gașca cu tine!

Dacă nu reușești să-ți convingi prietenii să participe cot la cot cu tine ( aveți dreptul să concurați în echipe de patru persoane) atunci, cere-le să te susțină din tribună! O să ai nevoie de multe strigăte de încurajare! 

5. Fă efortul de a-ți ține gura închisă pe tot parcursul traseului! 

Altfel ai putea descoperi gusturi noi… 

6. Pune-ți la încercare slăbiciunile! 

Pe parcursul celor 5km, vei fi întâmpinat de tot felul de ”surprize” care te vor distrage de la competiție și îți vor ”sugera” să renunți… Ispite vor fi multe, ai suficientă tărie de caracter pentru a le depăși?

7. Empatizează cu adversarii tăi!

Cursa nu va fi una dintre cele mai simple, de aceea, pe lângă forță fizică și ambiție va fi nevoie și de empatie între concurenți! Nu te sinchisi în a întinde o mână de ajutor… cei 5 km pot fi foarte imprevizibili… 

Participanții pot concura individual sau în echipe de patru persoane, iar înainte de a intra în cursă va trebui să semneze Declarația Participantului prin care își vor asuma riscurile la care se supun și responsabilitatea de a se pregăti singuri pentru competiție. 

Dacă ai peste 18 ani și eroul din tine îți spune că vei putea face față unei astfel de provocări, atunci înregistrează-te la cea mai murdară cursă cu obstacole din Republica Moldova: https://glodiator.md/ro/register

”Glodiator Mud Race” este o competiție organizată de către Sporter și cel mai mare panou de anunțuri gratuite - 999.md