• Română
    • Русский
    • English

Glodiator Mud Race 2019 - depășește obstacolele în echipă cu prietenii tăi

”Prietenul la nevoie se cunoaște!” - așa zice un vechi proverb românesc, iar noi suntem convinși că vei afla cine ți-e cu adevărat prieten numai după ce veți depăși împreună cursa cu obstacole - Glodiator Mud Race 2019!

Evenimentul va avea loc pe 4 august și presupune o competiție de alergare de-a lungul al cărei traseu participanții vor fi întâmpinați de numeroase obstacole. Cursa va fi una foarte distractivă, mai ales dacă vei alege să participi în echipă cu cei mai buni prieteni! În acest an, permitem participarea a unui număr și mai mare de echipe, așadar, trebuie doar să vă luați inima în dinți și să vă înregistrați! Atenție! O echipă trebuie să fie formată obligatoriu din 4 persoane. 

Vă veți dezvolta spiritul de echipă, veți întări relația de prietenie și vă veți distra pe cinste ca pentru o vară întreagă! 

Glodiator Mud Race 2019 se află la cea de-a doua ediție și se va desfășura pe 4 august. Cursa presupune un traseu de 5 km, de-a lungul căruia alergătorii vor da peste tot felul de obstacole: de la sârmă ghimpată, noroi și ziduri din anvelope, până la mormane de pământ și furtunuri  cu apă. Participanții pot intra în cursă atât de sine stătător, cât și în echipe de 4 persoane.  

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra accesați site-ul oficial al evenimentului: glodiator.md