• Română
    • Русский
    • English

Glodiator Mud Race 2019: grăbește-te să cumperi un pachet de participare la preț redus

Ești într-o condiție fizică și sportivă excelentă și simți că poți concura cu orice gladiator din arena Colosseumului? Atunci, participă pe 4 august la cursa extremă Glodiator Mud Race, care va avea loc pe traseul moto de la Schinoasa. Nu-ți promitem lei și tigri, dar vor exista obstacole foarte dificile și muuult noroi! Mai întâi, încearcă să te descurci cu ele.

Fii gata să afli multe lucruri noi despre adevăratele încercări, despre umărul și ajutorul prietenesc, despre concurența înverșunată și de ce dușul rece este cel mai bun lucru din lume.

Glodiator Mud Race este un eveniment deschis, la care pot participa toți cei care au destul curaj și rezistență. Îți propunem „să cazi cu fața în noroi” singur sau în compania unui grup de prieteni la fel de nebunatici ca și tine! Alege o categorie (participare individuală sau în echipă) și înregistrează-te pe site-ul glodiator.md.

Apropo, dacă dorești să participi la cursa „Glodiator Mud Race” la un preț redus, trebuie să te grăbești, pentru că începând cu data de 5 iunie, prețul se va majora.

Și, ca de obicei, poți alege cea mai convenabilă metodă de plată pentru tine:

- Cardul Visa, Master Card sau „Raduga” (pentru locuitorii Transnistriei);

- Prin intermediul terminalelor (QIWI, MMPS, RUNPAY);

- În numerar, la oficiul Sporter, situat pe adresa: str. Calea Orheiului, 28/1.

Iar celor care aud pentru prima dată despre cursa „Glodiator Mud Race” – le explicăm. Aceasta este cea mai grozavă și extremă cursă de noroi cu obstacole din Moldova, pe care o pot depăși doar adevărații luptători/gladiatori. Participanții depășesc un traseu cu obstacole, care este dificil de descris în cuvinte - trebuie să-l simți pe pielea ta ca să înțelegi. Un lucru este cert, încă nu am văzut pe nimeni să finalizeze cursa curat.

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre eveniment, accesează site-ul glodiator.md. Acolo vei găsi tot ce trebuie să știi despre această cursă de noroi.