• Română
    • Русский
    • English

Grafit Holding este partenerul celei mai tari curse - Glodiator Mud Race

Pentru că cea de-a doua ediția a cursei cu obstacole Glodiator Mud Race se apropie, cei mai curajoși și nonconformiști se alătură unul câte unul competiției, iar Grafit Holding se numără printre partenerii oficiali ai evenimentului. 

Grafit Holding reprezintă un grup de companii, care activează pe piețele din Europa și SUA, specializate în procese automatizate de vânzări B-to-B. Compania operează pe diverse piețe de desfacere a mărfurilor, mizând pe unicitatea proceselor automatizate și pe geografia extinsă a profesioniștilor noștri, înalt calificați. Grupul urmărește să ajute clienții să fie mai eficienți în activitatea lor prin mișcarea mărfurilor de supra-stocaj, pe piețe unde există cerere pentru aceasta marfă. În cadrul proceselor de lucru, echipa este dispusă nu doar să ofere un preț bun pentru un produs de înaltă calitate, dar și să micșoreze poluarea atmosferei prin micșorarea cererii de producere a unui nou produs. Grafit Holding tinde să devină lider pe piața mondială a cererii și ofertei, grație tehnologiilor IT de ultimă generație.

În cadrul grupului Grafit Holding, în prezent, intră: Sovamax Trading, Eminia Trading, Lanius Trading, Agava Trading, Sovamax USA, RA Trading, Gamaiun Consulting, MTEAM.

Vrei să faci parte din marea familie Grafit Holding? Accesează site-ul nostru https://acasaemaibine.md/ sau pagina Facebook: https://www.facebook.com/grafitholding/

Glodiator Mud Race 2019 se află la cea de-a doua ediție și se va desfășura pe 4 august. Cursa presupune un traseu de 5 km, de-a lungul căruia alergătorii vor da peste tot felul de obstacole: de la sârmă ghimpată, noroi și ziduri din anvelope, până la mormane de pământ și furtunuri  cu apă. Participanții pot intra în cursă atât de sine stătător, cât și în echipe de 4 persoane.  

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra accesați site-ul oficial al evenimentului: https://glodiator.md/ro/