• Română
    • Русский
    • English

În premieră la Chișinău – cursa cu obstacole „Glodiator Mud Race”

La 5 august 2018, pe traseul moto „Schinoasa”, se va desfășura o cursă de alergare în noroi. Un astfel de eveniment se va desfășura pentru prima dată în Republica Moldova.

„Glodiator Mud Race" este o cursa cu obstacole pe care o vor putea parcurge doar gladiatorii adevărați! Aceste curse de alergare sunt considerate cele mai dificile și periculoase din lume.Glodiator (din română glod „noroi") este un eveniment pentru cei care sunt gata să se lupte cu noroi de tot felul: începând cu glodul, până la gândurile murdare. Participanții vor primi o mare de energie pozitivă, adrenalină și emoții extreme!

Pentru a primi dreptul de a purta titlul mândru de Glodiator, participanții vor depăși o cursă cu obstacole, se vor lupta cu noroiul, vor învinge șanțurile adânci și se vor târî sub sârmă ghimpată.

Doar acei care nu au frică să dea cu fața în glod, vor putea ajunge la linia de finiș și vor primi medalia bine meritată.

„Glodiator Mud Race" este un campionat deschis, în care pot participa atât cetățenii moldoveni, cât și vizitatorii din țările străine.

Atenție! Există o singură restricție - limita de vârstă. Au voie să concureze doar participanții care deja au împlinit vârsta de 18 ani! Pentru participarea la cursă este necesar de semnat Declarația Participantului, în care fiecare participant își asumă responsabilitatea să se pregătească singur de cursă și de eventualele consecințe ale cursei.

La competiție este posibilă atât participarea individuală, cât și în echipe de patru persoane. Vă recomandăm să adunați o echipă de prieteni, de preferință, mai puternici. Acest lucru vă va permite să parcurgeți cursa mai rapid și să testați prietenia. De asemenea, aceasta este o bună oportunitate de a întări spiritul corporativ într-un team building.

Organizatorii cursei „Glodiator Mud Race" sunt organizația sportivă Sporter și cel mai mare panou de anunțuri gratuite - 999.md.