• Română
    • Русский
    • English

Participanții „Glodiator Mud Race 2018" au desfășurat cel de-al doilea antrenament de pregătire

Duminică, 29 iulie, în parcul Dendrariu s-a desfășurat cel de-al doilea antrenament de pregătire înainte de cursa extremă cu obstacole în noroi „Glodiator Mud Race 2018”. Antrenamentul a fost organizat de instructorul de crossfit Boris Bodnari, care a informat participanții cum să treacă în mod eficient peste toate obstacolele cursei și să evite erorile.

Antrenamentele de pregătire se desfășoară înaintea oricărui eveniment sportiv organizat de Sporter. Având în vedere faptul că „Glodiator Mud Race” este una dintre cele mai dificile curse competitive și că este un eveniment care va avea loc în premieră pentru Republica Moldova, participanții au nevoie de un antrenament de înaltă calitate înainte de competiție. Antrenamentul precedent a oferit ocazia viitorilor GLODiatori să-și testeze punctele forte, să-și evolueze oportunitățile la competiție, să afle despre slăbiciunile lor și să adreseze întrebări unui antrenor experimentat.

Reamintim că „Glodiator Mud Race 2018” va avea loc pe 5 august pe traseul moto „Schinoasa”. Numărul participanților este limitat, de aceea, grăbiți-vă să vă înregistrați!

Galerie FOTO