• Română
    • Русский
    • English

Participarea la cursa „Glodiator Mud 2018” poate fi achitată cu cardul „Радуга”

În exclusivitate pentru locuitorii Transnistriei, organizația sportivă Sporter a introdus o nouă metodă de achitare a participării la cursa „Glodiator Mud Race 2018” - cardul „Радуга”.

Înregistrarea și achitarea participării la cursă se face pe site-ul evenimentului, unde se completează câmpurile indicate pentru înregistrare și se selectează funcția “Карта Радуга - Приднестровье” în secțiunea modalității de plată.

Reamintim că „Glodiator Mud Race 2018” este prima cursă cu obstacole extreme din Republica Moldova. Competiția va avea loc pe 5 august, pe traseul moto „Schinoasa”. La cursă pot participa atât sportivii amatori și profesioniști din Moldova, cât și cei din străinătate. 

De asemenea, este posibilă atât participarea individuală, cât și cea în echipe. Participanții urmează să depășească cursa cu obstacole prin noroi, șanțuri și sârmă ghimpată. Cei mai curajoși gladiatori, care vor ajunge la linia de finiș, vor primi câte o medalie bine meritată.

Acum, rezidenții RMN își pot achita taxa de participare la cursa „Glodiator Mud Race 2018” în cel mai convenabil mod pentru ei. Numărul participanților este limitat, de aceea, grăbiți-vă să vă înregistrați!

Organizatorii cursei „Glodiator Mud Race" sunt organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri gratuite - 999.md.