• Română
    • Русский
    • English

Premieră pentru Moldova: cursa cu obstacole pentru copii „Kids Glodiator Mud Race”

Dacă aveți un copil plin de energie, care adoră să alerge și să sară prin băltoace fără să fie deranjat de noroiul de pe haine, atunci să știți că are mari șanse să devină câștigătorul cursei unice cu obstacole în noroi Kids Glodiator Mud Race

Competiția va avea loc pe 4 august 2019, pe traseul moto Schinoasa, iar participanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani.

Organizatorii evenimentului au pregătit pentru tinerii ”extremiști” un traseu de 500 metri, de-a lungul căruia vor fi ”întâmpinați” de obstacole foarte neobișnuite și interesante. În drum spre linia de finiș, participanții vor da peste tot felul de piedici, unele mai dificile, altele foarte amuzante. Cei care vor izbuti să le depășească, odată ajunși la linia de finiș, vor primi medaliile bine meritate și titlul de „Gladiatori”, iar pe lângă acestea, curajoșii participanți vor primi cadouri și premii din partea partenerilor.

Ora startului: 12:45;

Taxa de participare: 200 de lei (cu o săptămână înainte de eveniment – 300 de lei).

Competiția pentru copii va avea loc în cadrul Glodiator Mud Race - cursa de alergare cu obstacole în noroi, care se află la cea de-a doua ediție. Evenimentul este organizat de cel mai mare panou de anunțuri gratuite - 999.md, cel mai popular forum pentru femei din Moldova – mama.md și organizația sportivă Sporter.

Pentru a vă înregistra și a afla toate detaliile competiției, accesați site-ul oficial al evenimentului - glodiator.md.

Grăbiți-vă! Numărul participanților este limitat!