• Română
    • Русский
    • English

Red Bull — gustul adevăratei victorii la „Glodiator Mud Race 2019”

Marca comercială Red Bull este partenerul constant al multor evenimente sportive de amploare din Moldova. De data aceasta, producătorul de băuturi energizante, Red Bull, va susține cursa extremă de alergare în nori „Glodiator Mud Race 2019”, care va avea loc pe 4 august 2019 pe traseul moto „Schinoasa”. Alătură-te cursei și depășește cele mai sofisticate obstacole împreună cu Red Bull, pentru a fi demn de titlul de Glodiator.

Secretul realizărilor sportive se află în Red Bull! 

Băutura energizantă Red Bull este o încărcătură cu voioșie, putere și concentrare, atunci, când ai cea mai mare nevoie. Această băutură funcțională te poate ajuta să îți restabilești cu ușurință echilibrul energetic după antrenamentele lungi și istovitoare, competiții sau orice alt fel de efort fizic intens. Red Bull - alegerea atleților profesioniști și a sportivilor amatori.

Cum și când poți consuma băutura energizantă Red Bull? 

Băutura Red Bull poate fi consumată înainte, în timpul și după antrenamente. Consumul acesteia variază în funcție de atlet și tipul de sport. Dar trebuie de luat în considerare și faptul că Red Bull este o băutură energizantă, care nu este destinată pentru potolirea setei sau pentru restabilirea echilibrului de apă în organism. Pe lângă Red Bull, este necesar să bei și apă.

Băutura conține numai componente de înaltă calitate: cafeină, taurină, vitamine din grupa B, glucoză și zaharoză, precum și apă alpină. Această compoziție este complet sigură pentru organism, cu toate acestea, se recomandă respectarea ratei zilnice de cafeină consumată.

Red Bull îți dă aripi!

Reamintim, cea de-a doua cursă de alergare în noroi „Glodiator Mud Race 2019” va avea loc pe 4 august 2019 pe traseul moto „Schinoasa”. Competiția este deschisă. La aceasta pot participa atât cetățenii Republicii Moldova, cât și oaspeții din străinătate. Participanții urmează să depășească o distanță de 5 km prin noroi, șanțuri, sârmă ghimpată și alte obstacole. La cursă, poți participa individual sau în echipă. De asemenea, în cadrul competiției, în premieră pentru Republica Moldova, va avea loc cursa de alergare în noroi pentru copii „Kids Glodiator Mud Race”, pe o distanță de 600 de metri.

Pentru a te înregistra și a afla toate detaliile despre cursa în noroi, accesează site-ul oficial al evenimentului - glodiator.md.