• Română
    • Русский
    • English

Red Bull - partener “Glodiator Mud Race”

Red Bull susține orice eveniment organizat de Sporter. De această dată, Red Bull a devenit partenerul oficial al primei curse cu noroi din Republica Moldova “Glodiator Mud Race”.

Cum și când se poate consuma băutura energizantă Red Bull, atunci când faci sport?

Consumul băuturii energizante Red Bull în timpul activității fizice variază în funcție de sportiv și de disciplină. Red Bull poate fi luat înainte, în timpul și după activitățile sportive.

Băutura energizantă Red Bull este un produs funcțional și nu e destinat pentru potolirea setei. Red Bull nu substituie apa și nu are scopul de a restabili echilibrul de apă în organism. În timpul activității fizice, pe lângă Red Bull e necesar să beți și apă.

Un Red Bull (250 ml) conține tot atâta cofeină, cât o ceașcă de cafea cu același volum. Consumul băuturii energizante Red Bull trebuie moderat în funcție de doza zilnică recomandată de cofeină.

Red Bull te inspiră, când ai cea mai mare nevoie!

Amintim că inedita cursă “Glodiator Mud Race” va avea loc pe 5 august și se va desfășura în premieră în Republica Moldova. Doritorii de a participa la Glodiator Mud Race pot afla mai multe informații despre eveniment și să se înregistreze pe glodiator.md