• Română
    • Русский
    • English

Sute de amatori s-au aventurat într-o cursă caritabilă în noroi (Foto)


anglia, cursa in noroi
Sursa foto: mirror.co.uk
300 de amatori de senzaţii tari au participat la o cursă inedită în Anglia. Sportivii au avut de parcurs 400 de metri prin noroi. Campionul ediţiei din acest an a devenit Bill Suggitt.


15 mii de spectatori au urmărit cursa în noroi care a avut loc în preajma râului Blackwater. Unii participanţi au venit costumaţi în diferite personaje din filme sau desene animate.
anglia, caritabil

Pe o temperatură de doar opt grade Celsius, cei 300 de sportivi au luat startul şi au înfruntat noroiul până la linia de sosire. La finele celor patru sute de metri, Bill Suggitt a ajuns primul la finiş, în patru minute şi patru secunde, cu zece secunde mai puţine decât al doilea clasat, Adrian Coombes. Podiumul a fost completat de James Crisp.
caritabil, cursa in noroi

"Încă mai am căciula pe cap, aşa că sunt destul de fericit. Pe de altă parte, sunt sleit de puteri. Picioarele mele parcă ar fi de jeleu. Este o senzaţie plăcută de noroi", a spus campionul cursei în noroi, Bill Suggitt.
maldon, anglia

În timp ce campionul a terminat cursa în mai puţin de cinci minute, unii participanţi au avut nevoie de peste 30 de minute pentru a ajunge la finiş, iar alţii au ajuns să fie traşi cu funia din noroi.

Cursa în noroi este o competiţie caritabilă, iar banii adunaţi în urma acestui eveniment sunt donaţi familiilor nevoiaşe.
cursa in noroi, caritabil

caritabil, anglia