• Română
    • Русский
    • English

Viitorii glodiatori au finalizat ultimul antrenament de pregătire

Până la startul cursei „Glodiator Mud Race 2019” au rămas doar câteva zile. Foarte curând, vom afla numele celor mai puternici glodiatori ai cursei. Între timp, participanții continuă să se antreneze din greu, căci urmează să participe la cea mai grozavă și extremă cursă de alergare a anului. Astfel, pe 28 iulie, în parcul Valea Morilor din capitală a avut loc antrenamentul final de pregătire pentru participanții la „Glodiator Mud Race” și „Kids Glodiator Mud Race”. 

Antrenamentul a avut loc sub îndrumarea antrenorilor „Race Nation Moldova”, care au pregătit un traseu special cu obstacole pentru toți participanții. În cadrul antrenamentului, sportivii au depășit o cursă de alergare de tip trail și au efectuat un set de exerciții fizice. Antrenorii experimentați au împărtășit sportivilor sfaturi importante despre faptul cum să evite traumele în timpul cursei și cum să înregistreze cele mai bune rezultate. De asemenea, în această zi a avut loc un antrenament de pregătire pentru micii glodiatori, care au fost așteptați de un traseu plin de „surprize”. Traseul a fost complicat, dar interesant. Sperăm că copiii au însușit cunoștințele acumulate, iar acum, le va fi mai ușor să facă față încercărilor. Căci, pentru aceasta și este nevoie de antrenamentele de pregătire!  

Pentru a afla cum s-a desfășurat ultimul antrenament de pregătire pentru „Glodiator Mud Race”, priviți raportul nostru foto: https://www.facebook.com/pg/glodiator.md/photos/?tab=album&album_id=681617642323749

Reamintim, cea de-a doua cursă în noroi „Glodiator Mud Race 2019” va avea loc pe 4 august 2019 pe traseul moto „Schinoasa”. De asemenea, în cadrul competiției, în premieră pentru Republica Moldova, va avea loc cursa de alergare în noroi pentru copii „Kids Glodiator Mud Race”, pe o distanță de 600 de metri.

Ne vedem la cursă!