• Română
    • Русский
    • English

Voluntarii cursei „Glodiator Mud Race” au fost premiați

Vineri,  17 august, în Parcul „Alunelul", a avut loc întâlnirea reprezentanților organizației sportive Sporter cu voluntarii primei curse cu obstacole în noroi organizate în Moldova - „Glodiator Mud Race”. Întâlnirea a avut scopul de a acorda premiile binemeritate voluntarilor, care au participat activ la organizarea și desfășurarea competițiilor. În jur de 100 de voluntari au fost premiați cu diplome și cadouri. 

Voluntarii cursei „Glodiator Mud Race” formează o echipă de oameni curajoși, receptivi și ambițioși, iar fără ajutorul lor desfășurarea unui astfel de eveniment sportiv complex ar fi fost pur și simplu imposibilă. Ei au creat o atmosferă deosebită în cadrul  evenimentului, au întâlnit participanții cu zâmbete, aplauze și strigăte de sprijin, dar și au ajutat organizatorii să creeze toate condițiile necesare pentru ca traseul cursei să fie cât mai clar. Ei au îndrumat participanții, arătându-le traseul, le-au potolit setea, au avut grijă ca aceștia să respecte regulile cursei, au împărțit medalii la linia de finiș și au împărtășit bucuria victoriei cu toți „Glodiatorii“.

Echipa Sporter este foarte mândră de echipa voluntarilor săi responsabili și de încredere și din nou le mulțumește pentru efortul depus.

Vă mulțumim, prieteni!

Sperăm să ne revedem cât mai curând!