• Română
    • Русский
    • English

Voluntarii se pregătesc de prima ediție “Glodiator Mud Race”

La 23 iulie a avut loc o întâlnire a reprezentanților organizației Sporter cu voluntarii. Întrunirea a avut drept scop instruirea voluntarilor pentru prima cursă cu obstacole din Moldova, Glodiator Mud Race 2018.

La întâlnire au fost prezente circa 100 de persoane. Voluntarii s-au cunoscut unul pe altul, s-au familiarizat cu principalele momente organizaționale ale evenimentului și au primit răspunsuri la întrebările apărute.

Având în vedere faptul că astfel de competiții sunt organizate pentru prima dată în Moldova, asistența în organizare din partea voluntarilor este absolut necesară. Suntem siguri că o echipă unită de voluntari va face față sarcinilor existente și prin eforturi comune vom petrece cursa cu noroi Glodiator Mud Race 2018, ediția întâi, la cel mai înalt nivel. 

Vă reamintim, competiția va avea loc pe 5 august, pe traseul moto Schinoasa. Participanții vor avea de traversat un șir de obstacole prin noroi, șanțuri și sârmă ghimpată. Puteți concura individual sau în echipă. Vă puteți înregistra și afla toate detaliile despre cursă pe glodiator.md.

Este greu de imaginat desfășurarea competiției Glodiator Mud Race fără participarea voluntarilor! Aici, la fel ca la orice alt eveniment, este nevoie de ajutorul lor. Băieții și fetele îi vor întâmpina și susține pe participanți la fiecare obstacol, la fiecare punct de hidratare și în zona de finiș. Prima întâlnire a organizatorilor cu voluntarii deja a avut loc. În cadrul acesteia, tinerii s-au familiarizat cu misiunea pe care o vor avea și și-au primit sarcinile.

GALERIE FOTO